پیش گیری از مصرف موادمخدر با بازگرداندن بازماندگان از تحصیل به مدارس
به گزارش جوان بین، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، اظهار داشت: امروزه اگر بتوانیم کمک نماییم دانش آموزان بازمانده از تحصیل به کلاس درس برگردند، بزرگترین خدمت به پیش گیری از مصرف مواد مخدر را انجام داده ایم.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی در روز دوم از نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای کشور که با عنوان "پیشگیری از اعتیاد، مشارکت های مردمی و اشتغال بهبود یافتگان" امروز سه شنبه (۱۵ شهریور) برگزار شد، اظهار داشت: امروزه موضوع لطمه های اجتماعی از مهم ترین مسائل و دغدغه مقام معظم رهبری است. هجمه بی رویه در این عرصه و نیز رشد فزاینده لطمه های اجتماعی در عرصه جهانی و ملی می طلبد که ما نیز به میزان این هجمه ها برنامه ریزی وسیع و گسترده ای انجام دهیم.
وی با اعلان اینکه برای مهار لطمه های اجتماعی باید به سمت "نهضت پیشگیری" که به مفهوم فراتر از در اولویت بودن پیشگیری است، حرکت نماییم، افزود: هیچ نهادی مثل آموزش وپرورش و دانشگاه فرهنگیان نمی تواند در این نهضت پیشگیری حضور پیدا کرده و یاری گر نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر، معتقد می باشد که برای تحقق "نهضت پیشگیری" درباب مصرف مواد مخدر، هیچ راهی جز رویکرد "اجتماعی سازی" نداریم.
کاظمی نظام تعلیم و تربیت را بهترین و کانونی ترین نقطه برای پیش گیری از مصرف مواد مخدر عنوان نمود و با اشاره به طرح یاری گران زندگی، اشاره کرد: اجرای این طرح را در وزارت آموزش وپرورش درحال پیگیری هستیم. محور اول این طرح، توانمندسازی دانش آموزان در دوران ابتدایی و متوسطه اول و دوم است. محور دیگر مدیریت مورد و مداخله برای دانش آموزان لطمه دیده است. محور دیگر تشکیل اثر گذار و توانمند کانون های یاری گران زندگی در مدارس است که تا کنون ۴۰ هزار کانون با پوشش بیش از ۳ میلیون دانش آموز به وجود آمده است. محور دیگر که امسال اضافه شده نیز جشنواره نوجوان سالم و یاری گران زندگی است. همین طور دو حوزه جدید نیز امسال اضافه شده است که همان استفاده از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان و نیز سازمان ملی تعلیم وتربیت کودک با تمرکز بر مهد کودکها است.
وی در انتهای سخنان خود اشاره کرد: امسال نقشه راه یاریگران زندگی را در فاز دوم طراحی و رونمایی می نماییم. رویکرد ما در فاز دوم، مساله توسعه ضریب نفوذ کانون های طرح یاد شده، ارتقای کیفی فعالیت کانون ها و برنامه عمل و اقدام این کانون ها در طول سال طراحی شده است.
منبع: جوان بین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب