پشتیبانی از فعالان صنایع دستی لطمه دیده از كرونا

پشتیبانی از فعالان صنایع دستی لطمه دیده از كرونا جوان بین: به همت بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام 3000شغل در حوزه صنایع دستی با اولویت صدمه دیدگان از کرونا ایجاد می شود.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، با امضای تفاهم نامه همکاری میان بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام و معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پروسه ایجاد ۳ هزار شغل با پشتیبانی از یک هزار طرح تولید صنایع دستی با اولویت لطمه دیدگان از کرونا شروع شد.

مدیرعامل بنیاد برکت در مراسم امضای این تفاهم نامه اظهار داشت: یکی از اقشاری که در جریان شیوع ویروس کرونا لطمه جدی دیدند، تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنایع دستی، گردشگری و بوم گردی هستند. بر این اساس، قرار شد افرادی که از طرف معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی معرفی می گردند، مورد حمایت قرار گیرند تا کسب و کارشان احیا شده و به چرخه تولید بازگردند.

امیرحسین مدنی مناطق هدف این تفاهم نامه را ۳۰۰ شهرستان اعلام نمود و اضافه کرد: متناسب با نیاز هر یک از معرفی شدگان، سرمایه در گردش به آنها تعلق می گیرد.

وی اشاره کرد: تسهیلات در نظر گرفته شده از طرف بنیاد برکت تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال به شکل قرض الحسنه با تنفس شش ماهه و بازپرداخت ۶۰ ماهه خواهد بود.

بگفته مدیرعامل بنیاد برکت، اولویت استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده با لطمه دیدگان از کرونا در مناطق محروم، روستاها و حاشیه شهرها است.

مدنی با اشاره به مشاغل به وجود آمده از طرف بنیاد برکت در حوزه گردشگری و صنایع دستی اظهار نمود: ۱۱ درصد کل طرح های اشتغال زایی برکت مربوط به حوزه های گردشگری و صنایع دستی می شود و تا به امروز ۵۹۰۰ طرح در این عرصه ها به راه افتاده است.

وی افزود: برمبنای تفاهم نامه منعقده با معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی و با همکاریهای مشترک، ظرف شش ماه یک هزار طرح اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی ایجاد می شود که امکان کسب وکار برای ۳ هزار نفر را فراهم خواهد آورد.

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر اشتغال زایی و توانمندسازی در راه جهش تولید بیان کرد: باتوجه به سیاست های ابلاغی از طرف ستاد اجرائی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد برکت امسال راه اندازی ۶۰ هزار طرح در حوزه مشاغل خرد و خانگی را در دستور کار خود قرار داد که تا به امروز ۵۲ هزار طرح راه اندازی شده و تا آخر سال، همه ۶۰ هزار طرح برنامه ریزی شده محقق خواهد شد.

مدنی ایجاد شغل برای لطمه دیدگان از کرونا را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: تا به امروز ۱۳ هزار طرح اشتغال زایی منجر به ایجاد ۴۰ هزار شغل با محوریت لطمه دیدگان از کرونا به بهره برداری رسیده است.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی نیز در مراسم تفاهم نامه پشتیبانی از یک هزار طرح تولید صنایع دستی با اولویت لطمه دیدگان از کرونا اشاره کرد: هدف اصلی این تفاهم نامه، توانمندسازی تولیدکنندگان، تامین کنندگان، فروشندگان، صادرکنندگان و پشتیبانان حوزه تولید در صنایع دستی با محورریت و نگاه ویژه به صنعت گران و فعالان لطمه دیده از شیوع ویروس کرونا است.

پویا محمودیان اضافه کرد: فعالان صنایع دستی بیشترین لطمه را در دوران کرونا متحمل شده اند، بطوریکه در طول این مدت تمامی نمایشگاه ها، بازارچه ها و رویدادهای این صنعت متوقف و تعطیل شده است. همین طور در طول یک سال گذشته، توریستهای داخلی و خارجی در حوزه صنایع دستی حضور نداشته اند که موجب وارد آمدن خسارات هنگفت به این حوزه شده است.

وی با تاکید بر حفظ و پایداری مشاغل موجود و اشتغال آفرینی های جدید در حوزه صنایع دستی اضافه کرد: اطلاع رسانی مربوط به تفاهم نامه در ۳۱ استان کشور شروع شده است و هنرمندان و صنعت گران می توانند به ادارات کل میراث در استانها مراجعه نموده و برای دریافت تسهیلات ثبت نام کنند.




منبع:

1399/11/03
14:05:07
0.0 / 5
1547
تگهای خبر: اشتغال زایی , پشتیبانی , تسهیلات , توریست
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان