دهقانكار خبر داد؛
تشکیل چهار کارگروه تخصصی در معاونت فرهنگی ارشاد
جوان بین: به گزارش جوان بین، مشاور علمی، فرهنگی و مدیریتی معاون فرهنگی وزیر ارشاد، از تشکیل 4 کارگروه تخصصی با هدف تسریع در تحقق کلان برنامه های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فعالیتهای معاونت امور فرهنگی اطلاع داد.
به گزارش جوان بین به نقل از مهر، ایوب دهقانکار مشاور علمی، فرهنگی و مدیریتی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان خبر تشکیل ۴ کارگروه تخصصی با هدف تسریع در تحقق کلان برنامه های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عرصه کارهای معاونت امور فرهنگی اظهار داشت: این کارگروه ها با همکاری فعالان بخش خصوصی در عرصه های «رسانه»، «دیپلماسی فرهنگی (نشر بین الملل)»، «اقتباس و تولیدات فرهنگی کتاب-محور» و «فناوری های نوین» تشکیل خواهند شد تا با بهره گیری از ظرفیتهای تخصصی و نوآورانه، نقش معاونت فرهنگی را در توسعه فرهنگ و هنر کشور تقویت نمایند.
وی با اشاره به اهمیت نقش خبرنگاران و اهالی رسانه در رشد حوزه فرهنگ اظهار داشت: با تشکیل این کارگروه، این نکته مهم را یادآور خواهیم شد که نگاه ما به جامعه رسانه، پوشش خبرهای وزارتخانه و معاونت نیست، بلکه می خواهیم این مساله را مطرح نماییم که اصحاب رسانه به عنوان مشاوران فرهنگی در تصمیم سازی و تصمیم گیری های معاونت نقش خواهند داشت. همچنین، در ذیل کارهای این کارگروه، تعامل گسترده تر با رسانه ملی همچون صداوسیما برای پیشرفت پوشش رسانه ای کتاب در دستور کار قرار دارد.
مشاور علمی وزیر ارشاد درباره ی کارگروه دیپلماسی فرهنگی نیز اظهار داشت: هدف ما از تشکیل این کارگروه، گسترش تعاملات بین المللی جامعه ادبیات و نشر کشور و توسعه و ترویج فرهنگ مکتوب بوسیله مراوده با مترجمان، آژانس های ادبی و ناشران بین المللی است. همچنین، برنامه ریزی برای حضور مؤثر در نمایشگاه های بین المللی کتاب و نیز تقویت بخش بین الملل نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در دستور کار این کارگروه قرار دارد.
دهقانکار به ضرورت ارتباط میان اهالی کتاب و نشر با سینما و تئاتر اشاره نمود و اظهار داشت: کارگروه اقتباس نیز با همکاری سازمان سینمایی و انجمن های خصوصی و دیگر نهادهای مرتبط، به تسهیل پروسه اقتباس آثار ادبی در عرصه سینما و تئاتر خواهد پرداخت و برنامه های ویژه ای برای آن داریم.
وی در آخر با اشاره به کارگروه تکنولوژی های جدید اظهار داشت: باتوجه به رشد بیش از پیش استفاده از هوش مصنوعی و گرایش بخش قابل توجهی از مردم به کتاب غیرکاغذی، این کارگروه بر استفاده از تکنولوژی های جدید مانند نشر الکترونیک، کتاب های صوتی و هوش مصنوعی متمرکز خواهد بود. همچنین، توسعه سکوهای دیجیتال برای خرید و فروش کتاب های صوتی و الکترونیکی از دیگر برنامه های این کارگروه است. تشکیل این کارگروه ها قدمی اساسی در هم افزایی بخش دولتی و خصوصی در راه نیل به اهداف معاونت فرهنگی در حوزه های ملی و بین المللی است و امیدواریم با اجرای این طرح، تحولات مثبت و تأثیرگذاری در عرصه فرهنگ و هنر کشور رقم بخورد.
منبع: javanbin.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب