الگوی عملی خوب برای فرزندان خود باشیم

الگوی عملی خوب برای فرزندان خود باشیم جوان بین: مطالعه ای كه توسط آكادمی تغذیه و بنیاد رژیم غذایی آمریكا انجام شده تایید می كند كه والدین پتانسیل قابل توجهی برای تأثیرگذاری بر رفتار فرزندان خود دارند و این شامل عادات غذایی و فعالیت بدنی آنها نیز می شود.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، طبق این نظرسنجی والدین حتی از مشاهیر ورزشی بعنوان فردی که کودک بیشتر الگو می گیرد، پیشی می گیرند. بدین سبب به کودکان خود در مورد چگونگی زندگی سالم بیاموزید.
استفاده از غذا بعنوان جایزه، مانند دادن یک کلوچه به کودک برای انجام تکالیف می تواند منجر به رابطه ناسالم با غذا شودبه عنوان یک الگوی عملی خوب به فرزندان خود کمک کنید تا یاد بگیرند که غذاهای سالم تری انتخاب کنند و بطور منظم فعالیت بدنی داشته باشند.
در ادامه چند نکته برای سلامت بهتر کودکان به نقل از سایت "ایت رایت" آورده شده است:
مفهوم خانواده را بپذیرید
نحوه پویایی خانواده می تواند بر سلامتی کودک تأثیر مثبت (یا منفی) بگذارد. الگوهای خانوادگی که بیشترین ارتباط را با سلامتی دارند، عبارتند از: نزدیکی به خانواده، فرزندپروریِ انعطاف پذیر، محیط حمایتی خانه و کارهای تحریک کننده ذهن. از جانب دیگر، اگر والدین بیش از اندازه محافظ و مالک باشند، کودکان کمتر تمایل به رفتارهای سالم دارند.
عادات مثبت را ارتقا دهید
سیاست تعادل و گشاده رویی در مورد وعده های غذایی را دنبال کنید. برای تشویق مشارکت، فرزندان خودرا در برنامه ریزی غذا، خرید و آماده سازی آن شرکت دهید. نگرش منصفانه نسبت به تغذیه و ایجاد محیط گرم و باز خانوادگی در وعده های غذایی و همین طور ورزش فراهم کنید. اطمینان حاصل کنید که فرزندان شما عضوی از تیم هستند و سلامتی و تناسب اندام یک امر خانوادگی است. به نوبت اجازه دهید فرزندتان یک فعالیت خانوادگی را برای شرکت کردن انتخاب نماید.
نسبت به غذاها بی طرف باشید
استفاده از غذا برای تشویق کودک، روش مطلوبی نیست و همین طور نباید او را بعنوان تنبیه از خوردنیِ خاصی منع کنید. استفاده از غذا بعنوان جایزه، مانند دادن یک کلوچه به کودک برای انجام تکالیف می تواند منجر به رابطه ناسالم با غذا شود. برچسب زدن غذاها بعنوان "غذای بد" یا ممنوعیت غذاها فقط تمایل کودک به غذا را بیشتر می کند.
اگر والدین بیش از اندازه محافظ و مالک باشند، کودکان کمتر تمایل به رفتارهای سالم دارندوالدینی که به سختی تغذیه خودرا کنترل می کنند، ممکنست متوجه نشوند که این امر منجر به کنترل بیش از اندازه بر عادات غذایی فرزندانشان شده که می تواند منجر به خطر اضافه وزن در کودکان شود.
کودکان را به غذا خوردن مجبور نکنید
با پیموده شدن مراحل رشد، اشتهای کودکان نوسان پیدا می کند. بدین سبب وقتی سیر شدند، آنها را تحت فشار قرار ندهید تا بشقاب خودرا تا آخر بخورند. همین طور کودکان را مجبور نکنید که تا خوردن آخرین لقمه غذا سرِ میز شام بمانند. بااینکه بنظر می رسد این امر به کودکان شما کمک می نماید تغذیه مورد نیاز خودرا بدست آورند اما این رفتارها در واقع موجب می شود بچه ها از این غذاها بیزار شده و با زمان صرف غذا ارتباط منفی پیدا کنند.
فعالیت های منظم خانوادگی را برنامه ریزی کنید
تاکتیک های اجبار و همین طور قوانین سختگیرانه مربوط به ورزش در آخر ممکنست موجب شود کودکان کمتر ورزش کنند. کودکان را به انجام یک ورزش پس از مدرسه تشویق کنید یا این را به یک امر خانوادگی تبدیل کنید. فرزندان خودرا به پارک ببرید تا در صورت ضرورت پیاده روی کنند، بدوند، اسکیت بازی کنند یا بازی های دیگر را انجام دهند.
مطالعات نشان می دهد والدین می توانند خصوصاً در سال های اولیه رشد رفتارهای کودکان را تحت تأثیر مثبت قرار دهند. بنابراین، با فرزندان خود در کارهای مختلف همراه شوید و همان شخصی باشید که امیدوارید فرزندتان به آن تبدیل گردد.




منبع:

1399/06/26
11:39:35
5.0 / 5
2140
تگهای خبر: خانواده , سلامت , شركت , كودكان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان