كمك های مومنانه با بركت همدلی تشریح شد

امكان مشاركت مردم در طرحهای اشتغالزایی با تضمین بازگشت سرمایه

امكان مشاركت مردم در طرحهای اشتغالزایی با تضمین بازگشت سرمایه به گزارش جوان بین مدیرعامل بنیاد برکت ضمن اشاره به امکان کمک های مومنانه خیرین در طرح های اشتغالزایی و تولید از راه پویش «برکت همدلی»گفت: امکان حضور و سرمایه گذاری مستقیم مردم برای همراهی با بنیاد برکت برای اشتغال زایی در مناطق محروم و روستایی کشور از راه این پویش وجود دارد.


امیرحسین مدنی در گفتگو با ایسنا، جزئیات پویش «برکتِ همدلی» را تبیین و اظهار نمود: این پویش با هدف جذب و جمع آوری کمک های مومنانه هموطنان در حوزه طرح های عمرانی و اشتغال زایی به راه افتاده است.
وی ادامه داد: در سنوات اخیر، خیرین بسیاری برای کمک و مشارکت در طرح های مختلف این بنیاد اعلام آمادگی می کردند. به منظور ساماندهی مشارکت ها و تسریع در اجرای طرح های اشتغال زایی که برای اقشار مختلف و در حوزه های گوناگونی اجرایی می شوند پویش برکت همدلی را در اواخر اردیبهشت ماه سالجاری راه اندازی کردیم.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره گروه های هدف هم توضیح داد و اظهار داشت: ساخت مدرسه، مسکن محرومان، مراکز درمانی، ایجاد اشتغال برای صدمه دیدگان از کرونا، زنان سرپرست خانوار، کولبران، سوخت بران، خانواده زندانیان و معلولین همچون اهداف پیشبینی شده برای کمک های مومنانه در این پویش است.
مدنی با اشاره به اینکه امکان حضور و سرمایه گذاری مستقیم مردم برای همراهی با بنیاد برکت برای اشتغال زایی در مناطق محروم و روستایی کشور از راه این پویش وجود دارد اظهار نمود: کسانی که سرمایه و دارایی بلااستفاده ای دارند و مایل هستند از آن استفاده کنند، می توانند با رجوع و نصب اپلیکیشن برکت، مبلغ مورد نظرشان را به صورت بلاعوض و یا قرض الحسنه (با تضمین بازگشت سرمایه) در اختیار بنیاد قرار دهند.

به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، واعظی نژاد، رئیس واحد بهبود سیستم ها و فناوری اطلاعات این بنیاد هم در توضیح بیشتر از نحوه مشارکت در این پویش اظهار داشت: این پویش از آغاز خردادماه شروع به کار کرده و هنوز تبلیغات گسترده ای برای آن انجام نشده؛ با این وجود کمک های مومنانه مردم درحال جمع آوری است. زیرساخت ها و بسترهای لازم مهیا و امکان مشارکت از راه اپلیکشن وب سایت بنیاد برکت فراهم است.
وی ادامه داد: دو نوع فعالیت عمرانی و پروژه های زیربنایی مانند مدرسه، بیمارستان و مسجد و همینطور پروژه های اشتغال زایی خرد و خانگی وجود دارد. بالغ بر ۱۰۰۰ پروژه در دست اجراست که خیرین می توانند استان، شهرستان و مبحث مورد نظر را انتخاب و به پروژه ای که مدنظرشان است کمک کنند.
به نقل از ایشان، دو نوع مشارکت در این پویش قابل انجام است؛ نخست کمک بلاعوض و دوم کمک قرض الحسنه که می توانند در چارچوب آن مبلغی را از شش ماه تا سه سال برای یک طرح قرض بدهند و در زمان تعیین شده پس بگیرند.




منبع:

1400/04/11
15:49:41
5.0 / 5
1421
تگهای خبر: اشتغال زایی , خانواده , زنان , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان