رئیس مركز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت:

مردم به سمت فرزندآوری بیشتر میل پیدا کرده اند

مردم به سمت فرزندآوری بیشتر میل پیدا کرده اند جوان بین: به گزارش جوان بین، مرکزی رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت اظهار داشت: الگوی باروری در کشور نشان داده است که مردم به سمت فرزندآوری بیشتر میل پیدا کرده اند.


صابر جباری فاروجی، دوشنبه اول خرداد ماه در ستاد پشتیبانی از خانواده و جوانی جمعیت استان مرکزی اظهار داشت: ما در لبه پرتگاه سقوط به سیاه چاله جمعیتی هستیم و باید با برنامه ریزی های بهتر، این بحران جمعیت را کنترل نماییم.
رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت اشاره کرد: رهبر معظم انقلاب بر امیدآفرینی تاکید فراوان دارند و به همین خاطر باید در همه دستگاه های کشور نقاط مثبت را به وسیله رسانه ها برای مردم بازگو نماییم تا آنها را به سمت فرزندآوری بیشتر سوق دهیم.
وی با تأکید بر این که مسئولین استان مرکزی به سبب این که این استان یکی از استانهای سالمند کشور است باید بیشتر به فکر باشند اظهار داشت: با وجود این که کاهش ۳.۷ درصدی در میزان موالید در کشور داشته ایم ولی الگوی باروری به میزان ۲.۵ درصد از دو به سه فرزندی افزایش داشته و از سه فرزندی به بیشتر از چهار فرزند ۱۵ درصد افزایش داشته است که تغییر مثبت در روند الگوی باروری را نشان میدهد و این که مردم به سمت فرزندآوری بیشتر میل پیدا کرده اند.
بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم در این جلسه اظهار داشت: زمان را در حوزه جوانی جمعیت، نباید از دست بدهیم و باید از این چاله جمعیتی که در آن افتاده ایم نجات پیدا نماییم. امروز به سبب سیاست های اشتباهی که در گذشته در پیش گرفته شده بود در بحران جمعیتی قرار گرفتیم و باید همه دستگاهها برای حل این بحران پای کار بیایند و تلاش کنند.
نظری با اعلان اینکه ظرفیت های محلی و بین بخشی را در هیئت های اندیشه ورز باید به کار بگیریم اظهار داشت: استان مرکزی جزو استانهای پیر کشور است و بعنوان یک قطب صنعتی در کشور نیازمند به نیروی کار متخصص است پس، باید بهتر از باقی استان ها تلاش نماییم و باید در ذهن مجموعه زیرنظر خود، بحران جمعیت را باورپذیر نماییم. همینطور هیچ کس نباید در بروکراسی های تسهیلات بانکی گیر کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با تأکید بر این که رویکرد مسؤلان استان، رویکرد و عزم فعالانه و جهادی است؛ اشاره کرد: باید مشوق های بیشتری را برای فرزندآوری کارمندان و کارگران در نظر بگیریم و بخشنامه های در رابطه با این مساله را به درستی اجرایی نماییم. به تازگی اقدام خوبی در ساوه اتفاق افتاده که کمک هزینه هایی برای فرزندآوری در نظر گرفته شده است.
پروین مفتح زاده، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی هم در این نشست اظهار داشت: اتفاق مثبتی که در زمینه مردمی سازی در استان مرکزی افتاد تشکیل ستاد مردمی جمعیت بود که در ایام گذشته مرکز آن در اراک راه اندازی شد. همینطور قرارگاه های مردمی دیگری هم در سطح شهرستان ها کلید خواهد خورد و طی ۱۰ روز آینده نشستی اختصاصی برای تبیین این کار خواهیم داشت.
مفتح زاده اشاره کرد: اتفاق خوبی که در وزارت خانه ها افتاده، ابلاغ تشکیل قرارگاه درون دستگاهی است. نیاز است مسئولین در دستگاه های اجرایی، اجرای قانون را برای خود واجب بدانند و برای آن برنامه ریزی و تدبیر داشته باشند. قرارگاه های درون دستگاهی مغایرتی با قرارگاه استانی ندارند و ما را به حل مساله جمعیت نزدیک تر می کنند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی با اعلان اینکه تغییر نگاه به حوزه جمعیت باید اتفاق بیفتد اشاره کرد: باید هر اقدامی را که امکان دارد انجام دهیم و به پاشنه آشیل کار که اجرای قوانین در این حوزه می باشد دقت نماییم. همینطور هوشیارسازی هم باید صورت گیرد تا به گفتمان مشترک برسیم.
وی با اشاره به این که در سال ۱۴۰۱ قدم های روبه جلویی انجام شده است اظهار داشت: چهار کمیته گفتمان و تبیین با مدیریت سازمان تبلیغات اسلامی، اقتصاد و معیشت با مدیریت اداره راه و شهرسازی، سلامت و ایمنی با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی، حقوقی و امنیت با مدیریت دادگستری برای کارهای اختصاصی در حوزه جوانی جمعیت در استان مرکزی تشکیل شده است که کار خویش را آغاز خواهند کرد.




منبع:

1402/03/02
13:37:55
5.0 / 5
563
تگهای خبر: اقتصاد , بحران , بهداشت , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان