با هدف احیای سنت های كهن؛
برگزاری اولین جشنواره طعم و دیگ طهران در فرهنگسرای اشراق
به گزارش جوان بین، اولین جشنواره طعم و دیگ طهران با هدف احیای سنت های قدیمی از ۵ تا ۲۰ بهمن در فرهنگسرای اشراق برگزار می گردد.
به گزارش جوان بین به نقل از مهر، اولین جشنواره «طعم و دیگ طهران» با هدف احیای سنت های قدیمی ایران از ۵ تا ۲۰ بهمن در فرهنگسرای اشراق برگزار می گردد. این جشنواره با طبخ و تزیین انواع غذاها و آش های محلی همراه می باشد.
چشنواره «طعم و دیگ طهران» همراه با پخت غذاهای محلی و سنتی همچون نان های محلی، حلواها، انواع خورشت و … هنر آشپزی زنان و مردان استانهای مختلف را به نمایش می گذارد.
احیای سنت طبخ، مصرف غذاهای بومی و محلی، پخت و مصرف غذای سنتی به روش درست، استفاده از مواد اولیه طبیعی در تهیه غذاها، آشنایی با توانایی و ظرفیت استانهای مختلف و معرفی انواع غذاهای بومی از اهداف این جشنواره است.
در این رویداد که برای اولین بار برگزار می گردد بیشتر از ۱۲ استان شرکت می کنند. همینطور بخش نمایشگاهی این جشنواره هم غرفه هایی شامل نمایشگاه سوغات استان ها و صنایع دستی اقوام برای آشنایی شهروندان با میراث فرهنگی، تولیدات هنری و صنایع دستی نقاط مختلف ایران دارد.
در بخش میدانی این رویداد نیز، برنامه های فرهنگی و هنری ویژه کودک و نوجوان، شهربازی کودکان، موسیقی اقوام، نمایش های میدانی، نمایشگاه و کارگاه های هنری، مسابقه و برنامه های تفریحی طراحی شده است.
برنامه یاد شده از ۵ تا ۲۰ بهمن از ساعت ۱۱ تا ۲۱ در فرهنگسرای اشراق برگزارمی شود.
منبع: جوان بین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب