تهیه كننده ساعت ۱۹ :
در این برنامه فیلتر نداریم
به گزارش جوان بین، تهیه کننده برنامه «ساعت 19» با تأکید براینکه عدالت گستری بخش مهم ماهیت برنامه اش است اشاره کرد: امیدآفرینی و انگیزه دهی از بابت این که زحمات مردمی دیده می شود موفقیت مهم این برنامه برای مخاطب است.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، برنامه «ساعت ۱۹» که بتازگی از شبکه افق روی آنتن تلویزیون رفته، مجله ای شامگاهی است که فراز و فرود کوشش های مردم را از زبان خودشان روایت می کند. این که مردمی ها با اقداماتشان جهان را به چه صورت می سازند؟ امیدوارانه برای امروز بهتر و فردایی روشن. این برنامه شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹ از شبکه افق پخش می شود.
این برنامه روایت مردمی هاست
علیرضا محمدبیگی، تهیه کننده «ساعت ۱۹» در گفتگویی با ایسنا درباره ی ماهیت این برنامه و کلیت آن در توضیحاتی بیان کرد: «ساعت ۱۹» برنامه ای مبتنی بر روایت اقدامات فعالان مردمی در ایران است. مجله ای تلویزیونی که کوشش های گروههای جهادی و مردمی در اقصی نقاط کشور را به تصویر می کشد. این پویش ها می تواند مانند «ایران همدل» یا حتی هیات های خانگی باشد، بطورمثال مجموعه ای در عرصه مهدکودک با نام «به عشق حاج قاسم» بچه ها را با فضای ذهنی و فرهنگی حاج قاسم آشنا می کرده است یا زمانی سیل می آید و مردم کارهایی در راستای کمک رسانی انجام می دهند و...؛ ما همه این موارد را تحت عنوان پویش های مردمی در قاب تلویزیون به تصویر می کشیم و هم خبرهایش را اطلاع رسانی می نماییم که در هفته چه اتفاقاتی در کشور افتاده است. برنامه ما شنبه تا چهارشنبه پخش می شود و بصورت حضوری و برخط نیز میهمان داریم.
وی اظهار داشت: بطور مثال در همین اواخر، وقتی جشنواره عمار انجام شد ما به آن هم پرداختیم؛ یعنی جشنواره ها و هرآنچه به مردم مربوط باشد در «ساعت ۱۹» جا دارد. فکر «ساعت ۱۹» از آنجا آمد که می خواستیم مجله ای عصرگاهی برای شبکه افق تولید نماییم و زمانی که با مدیر و مدیرگروه شبکه افق گفت و گو کردیم تصمیم بر این شد که این مجله به وظیفه رسانه که شاید رسانه کمتر به آن توجه کرده، بپردازد. این برنامه روایت مردمی هاست؛ روایتی از اقدامات و کارهای مردم.
محمدبیگی در جواب این که اقدامات مردم بر چه اساسی انتخاب یا فیلتر می شود؟ اظهار داشت: واقعیت این است که فیلتر خاصی نداریم و همه اقدامات مردم را در مد نظر قرار می دهیم؛ فیلتری هم اگر باشد این است که ببینیم تا چه اندازه حضور مردم در آن جدی تر است. شاید تعدادی از برنامه ها را دستگاه های دولتی حمایت کنند در نتیجه ما با این برنامه ها نیز کاری نداریم، چون فقط و فقط مردم و اقدامات ایشان برای ما اهمیت دارد. جذابیت و ویژه بودن اقدامات مردی آن چیزی است که در انتخاب موضوعات برنامه برای ما اولویت دارد.
عدالت گستری مهم ترین بحث ماست
او تاکید کرد: ما روایتگر زحمات مردمی هستیم که قبل تر منعکس نمی شد اما امروز ما می خواهیم که این موارد را بیان نماییم و برآنیم تا مرجعی برای مردم ایران باشیم که برای ما فیلم ارسال نمایند. بطورمثال در سرپل ذهاب گروهی متشکل از چند خانواده برای رد شدن از رودخانه پل می سازند و ما این ها را به تصویر می کشیم. می خواهیم مردم را تشویق نماییم که این کارها باارزش است و دیده می شود.
این برنامه ساز سپس در جواب این پرسش که سند تحول سازمان صداوسیما و مؤلفه های مهم آن یعنی هویت محوری و عدالت گستری تا چه اندازه در تولید این برنامه مورد توجه قرار گرفته اند؟ اشاره کرد: عدالت گستری بخش مهمی از ماهیت برنامه ماست، چون محوریت کار ما مردم هستند. مردم دغدغه عدالت دارند و در پی گسترش آن هستند. ضمن این که بیشتر تمرکز ما بر خارج از تهران، شهرستان ها و شهرهای دورافتاده و حتی روستاهاست. برنامه ما تازه شروع شده اما تمام توجه ما به خارج از تهران است.
وی درزمینه پرداختن به مؤلفه هویت محوری در «ساعت ۱۹» هم توضیح داد: وقتی موضوعی مردمی را انتخاب نموده و کارهای مردمی را مورد توجه قرار داده اید خود این مساله مصداق هویت محوری است، چون برنامه ما مبتنی بر مردم و اقدام و عمل آنان است. از مردم درخواست کرده ایم از هر کاری که در شهر و روستایشان رقم خورده برای ما فیلم بفرستند و ما این موارد را در همان الگویی که هست نشان می دهیم.
بازخوردهای «ساعت ۱۹» چطوره بوده؟
تهیه کننده برنامه «ساعت ۱۹» درباره ی موفقیت مورد انتظار «ساعت ۱۹» نیز اظهار داشت: برنامه ای تلویزیونی تولید شده که بسیار خودمانی و روایت گونه است و خارج از هر چارچوبی است که قبل از این برنامه ها و مجله هایی از این دست داشته اند و حتی دورترین نقطه ایران را بواسطه کارهای مردمی به تصویر می کشد. امیدآفرینی و انگیزه دهی از بابت این که زحمات مردمی دیده می شود موفقیت این برنامه برای مخاطب است، ضمن این که موجب می شود مردم فعالیت هایشان را تقویت نمایند و همبستگی شان بیشتر شود.
او افزود: بازخوردها تا به اینجا و با توجه به این که ما تازه آغاز نموده ایم خوب بوده است؛ همه استقبال کرده اند و خوشحال می شوند برنامه ای تولید شده که حرف مردم را می زند. پشت پرده کار ما گروههای جهادی و آدم هایی هستند که هماهنگی می کنند و بازخوردهای مثبت نسبت به این برنامه باعث شده تا لینک های ما تقویت شود. ما دست پر نبودیم و کار را جهادی شروع کردیم، اما امروز گروههای بسیاری به ما وصل شده اند و می کوشیم مرجع باشیم.
محمدبیگی در آخر تصریح کرد: در فصل اول مقرر است برنامه ۱۲۰ قسمت باشد ولی ما بدنبال مرجع شدن هستیم و این که خود مردم ما را ببینند و کارهایشان را به ما اطلاع دهند؛ برنامه ما بصورت زنده در فرصتی ۲۵ دقیقه ای از شبکه افق روی آنتن می رود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب