عربستان در رده خطرناك ترین كشورهای جهان برای زنان

عربستان در رده خطرناك ترین كشورهای جهان برای زنان جوان بین: یك نظرسنجی انجام شده از جانب بنیاد تامسون رویترز از میان صدها كارشناس مسائل زنان در جهان نشان داد عربستان به رغم آزادی هایی كه به تازگی به زنان داده در رده خطرناك ترین كشورهای جهان برای زنان قرار دارد.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، در این نظرسنجی انجام شده از جانب بنیاد تامسون رویترز از میان حدود ۵۵۰ كارشناس حوزه مسائل زنان، عربستان پنجمین كشور خطرناك جهان برای زنان شناخته شده كه البته پیش از این كشور رده های اول تا چهارم در اختیار هند، افغانستان، سوریه و سومالی بودند.
همینطور در این نظرسنجی عربستان در رده دوم بدترین كشور از نظر فرصت های اقتصادی و سیاست های تبعیضی ضد زنان قرار داشته و رده اول این حوزه مربوط به افغانستان بوده است.
در عین حال این نظرسنجی مشخص كرده كه كشور هند به علت خطر بالای خشونت جنسی و مجبور كردن زنان به كار بعنوان برده خطرناك ترین كشور جهان برای زنان شناخته شده است.
افغانستان جنگ زده و سوریه دومین و سومین كشور در رده خطرناك ترین كشورهای جهان برای زنان قرار گرفته اند.
این در شرایطی است كه آمریكا تنها كشور غربی است كه در بین ۱۰ كشور اول قرار دارد و هنگامی كه پاسخگویان به این پرسش كه در كجا زنان بیشترین خطر خشونت جنسی، اذیت و آزار و مجبور شدن به اعمال جنسی را پاسخ دادند مشخص شد كه آمریكا به صورت مشترك در جایگاه سوم قرار می گیرد.
این نظرسنجی تكرار یك نظرسنجی سال ۲۰۱۱ است كه برپایه آن كارشناسان افغانستان، جمهوری دموكراتیك كنگو، پاكستان، هند و سومالی را بعنوان خطرناك ترین كشورهای جهان برای زنان رده بندی كرده اند.
كارشناسان می گویند اینكه كشور هند به صدر این فهرست راه پیدا كرده نشان داده است كه كار كافی برای رفع خطرات پیش روی زنان در این كشور آن هم پیش از پنج سال پس از حادثه وحشتناك تجاوز و قتل یك دختر دانشجو در اتوبوسی در شهر دهلی صورت نگرفته است.
در عین حال افغانستان در چهار پرسش از هفت پرسش مربوط به نگرانی های بهداشت و درمان و خشونت های مربوط به درگیری بدترین كشور مطرح شده است.
تاثیر جنگ هفت ساله سوریه هم سبب شده كه این كشور در این نظرسنجی به جایگاه سوم برسد و نگرانی های اصلی درمورد زنان در سوریه مربوط به بهداشت و درمان و خشونت های جنسی و غیرجنسی بوده است.
همینطور سومالی هم كه در آن بیش از دو دهه جنگ برقرار بوده مجددا یكی از پنج كشور خطرناك اول جهان برای زنان بوده است.
كارشناسان می گویند بازداشت اخیر فعالان حقوق زن در عربستان هم در قرار گرفتن این كشور در جایگاه پنجم تاثیر داشته است.
همینطور این نظرسنجی هند، لیبی و میانمار را خطرناك ترین كشورهای جهان از نظر سوءاستفاده قاچاقچیان انسان از زنان، مجبور شدن آنها به ازدواج و كار كردن بعنوان كارگر جنسی دانسته است.
در این حوزه نیجریه و روسیه به صورت مشترك در جایگاه چهارم قرار گرفتند.
این در شرایطی است كه قاچاقچیان انسان با انواع تاكتیك ها اعم از مراكز بازداشت در لیبی، نفرین های كشیش ها در نیجریه، مرزهای ناهموار در میانمار و سوءاستفاده از بابت روادید برای مسابقات جام جهانی روسیه بهره برده اند تا زنان و دختران را هدف قرار داده و به تله بیندازند.
در حالیكه برآورد شده قاچاق انسان بر ۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان تاثیر گذاشته و سود سالانه ۱۵۰ میلیارد دلاری برای قاچاقچیان دارد، سازمان ملل و یك گروه حقوق بشری اعلام نمودند كه از هر ۱۰ قربانی قاچاق انسان هفت نفر زن و دختر هستند.



1397/04/05
13:08:02
5.0 / 5
4623
تگهای خبر: بهداشت , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان