قائم مقام دبیركل ستاد مبارزه با موادمخدر خبر داد:

تولید فرصت های شغلی برای معتادان بهبود یافته

تولید فرصت های شغلی برای معتادان بهبود یافته به گزارش جوان بین قائم مقام دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر از تولید 4000 فرصت شغلی برای معتادان بهبود یافته كشور خبرداد.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، سردار علی مویدی در كارگاه آموزشی منطقه ای سازمان های مردم نهاد، با تسلیت ایام 28 صفر و زلزله كرمانشاه اظهار نمود: در این چند روز اخیر اوج همگرایی و نقش مردم در امدارسانی به زلزله زدگان استان كرمانشاه را شاهد بودیم و اوج همكاری مردم با دولت را لمس كردیم و بطور قطع در بحث كاهش آسیب‎ها و بلایای طبیعی راهی نیست جز اینكه از سرمایه‎ها و قابلیت‎های مردم بهره ببریم.
وی با اشاره به اینكه در گذشته از ظرفیت مردم غفلت كردیم و از این ظرفیت‎های مردمی استفاده نشد، اضافه كرد: رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور و سایر كارگزاران بر استفاده از ظرفیت و مشاركت مردمی در همه بخش ها تاكید دارند.
قائم مقام دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینكه باید توازنی بین نیازهای مردمی و موضوعات اجتماعی برقرار باشد، افزود: در كشورهای توسعه یافته جایگاه قابل قبولی برای توازن میان نیازهای مردم و موضوعات اجتماعی برقرار شده و از ظرفیت مردمی استفاده می كنند، غفلتی كه در گذشته داشتیم این بود كه صدمه های اجتماعی را از مردم پنهان می كردیم در حالی كه پنهان كردن واقعیت‎های اجتماعی از منظر مردم بزرگترین اشتباه است.
وی با اشاره به اینكه امروز در عرصه اجتماعی راهی نداریم جز اینكه از مشاركت مردنی و اجتماعی برای كاهش آسیب‎ها بهره ببریم، خاطرنشان كرد: هم اكنون شاهد عزم ملی با هوشمندی و هوشیاری در سطح ارتقای آگاهی مردم در بحث آسیب‎ها هستیم.
مویدی با اشاره به اینكه هم اكنون 2365 سمن در كشور فعالیت دارند، بیان كرد: بیش از ۹۰ درصد درمان اعتیاد در كشور دست مردم بوده و دولت كمتر از ۱۰ درصد درمان را دنبال می كند، همینطور تابحال برای بیش از 4000 معتاد بهبود یافته كه به چرخه سلامت جامعه برگشتند فرصت شغلی بوجود آمده است.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور اظهار داشت: طرح های توانمندسازی دانش آموزان را سال قبل در سطح ۱۳ استان برگزار گردید و سه كتاب در سطح ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان برای معلمین تالیف شده همینطور در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی دو واحد درسی را در حوزه مواد مخدر و پیشگیری از آن در نظر گرفته شده است.
مویدی با اشاره به اینكه آمار تولید مواد مخدر سنتی در افغانستان در سال ۲۰۱۷ نسبت به ۲۰۱۶، ۹۰ درصد افزایش یافته است، خاطرنشان كرد: مواد سنتی تولیدی افغانستان یك تهدید و مواد صنعتی تهدیدی دیگر است چنانچه تلاقی یابد آینده جوانان ما را به مخاطره می اندازد.
وی بر برخورد فرآیندی با مواد مخدر تصریح كرد و اظهار داشت: تولید افسار گسیخته در افغانستان وجود دارد و دولتمردان این كشور پاسخگو نیستند پس باید هوشمندانه عمل كنیم و با مبحث مواد مخدر فرآیندی برخورد شود تا به اهدافمان برسیم.


 

1396/08/26
15:34:23
5.0 / 5
5183
تگهای خبر: اشتغال زایی , جامعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان