كمال اكبری در گفتگو با ایسنا در این باره اظهار نمود: مجمع خیرین ازدواج به دو دسته استانی و ملی تقسیم می شود. مجوز مجمع استانی خیرین ازدواج در حدود ۱۴ استان صادر گردیده است و برای حدود سه استان هم این مجوز در حال صدور است و استان های دیگر هم هنوز اعلام نكرده اند.
وی افزود: در مورد مجوز شبكه ملی مجامع خیرین ازدواج هم می توان گفت با مجوز آنها موافقت های اصولی انجام شده و در حال تكمیل پرونده است تا نهایی شود.
معاون مشاركت های اجتماعی سازمان امور اجتماعی كشور با اشاره به اینكه از نظر وزارت كشور مشكلی در صدور مجوز شبكه ملی مجامع خیرین ازدواج وجود ندارد وباید اعضای این مجمع خودشان پای كار بیایند، اظهار داشت: شبكه خیرین ازدواج متشكل از مجامع خیرین ازدواج و سازمان های مردم نهاد حوزه ازدواج است. اعضای این شبكه باید بین خودشان انتخابات برگزار كنند تا هیات مدیره و... مشخص شوند و بعد از آن می توان در این راستا اقدام نمود.
اكبری در انتها اظهاركرد: وزارت كشور هم پیگیر انجام كار آنها و تسهیل این مورد است. به عبارت دیگر برخی موضوعات مردمی است و قرار نیست دولتی شود به همین سبب آنها باید خودشان این انتخابات را برگزار كنند و ما صرفا زمینه ساز و تسهیلگر این امر هستیم.
منبع: جوان بین