معاون رئیس جمهور:
امكان دارد همسان سازی حقوق بازنشسته ها دومرحله ای شود
جوان بین: طبق اعلام رئیس سازمان اداری و استخدامی، اگر سازمان برنامه و بودجه بتواند نسبت به تأمین اعتبار كامل اقدام نماید، همسان سازی به میزان ۸۵ تا ۹۰ درصد حقوق شاغلان صورت خواهد گرفت و در صورت عدم امكان تأمین اعتبار كامل، این كار در دو مرحله شش ماهه دوم سال جاری و ابتدای سال آینده(۱۴۰۰) كامل خواهد شد.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، جمشید انصاری - رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور - با اشاره به تصمیم دولت برای ترمیم حقوق کارکنان دستگاه های اجرایی و بازنشستگان، اظهار داشت: با عنایت به شرایط تورم و مشکلات تأمین معیشت مردم، همکاران ما در سازمان برنامه و بودجه کشور با اعمال افزایش ۵۰ درصدی امتیازات احکام کارگزینی دستگاه های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری از آغاز اسفند ۹۸ موافقت کردند.
وی افزود: برای دستگاه هایی که مشمول این قانون نبودند هم طبق مقررات خودشان مراحل و فرایند تصویب را طی می نماییم و آخرین دستگاهی هم که در این مورد در شورای حقوق و دستمزد تصمیم گیری شده است، کارکنان شهرداری ها هستند که ما در جلسه آخر شورای حقوق و دستمزد، افزایش فوق العاده جذب آنان را به صورتی که بتوانیم پرداخت های آنان را با پرداخت های دیگر کارکنان دولت متناسب سازی نماییم، به تصویب رساندیم و جهت تصویب نهایی به هیأت وزیران عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به همسان سازی حقوق بازنشستگان، اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه، در مورد تأمین اعتبارات جدید برای همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان اعلام آمادگی کرده است و امیدواریم بتوانیم برای بازنشستگان امسال یک مرحله دیگر از همسان سازی را اجرا نماییم. طبعا اگر سازمان برنامه و بودجه بتواند نسبت به تأمین اعتبار کامل اقدام نماید، همسان سازی به میزان ۸۵ تا ۹۰ درصد حقوق شاغلان صورت خواهد گرفت و در صورت عدم امکان تأمین اعتبار کامل، این کار در دو مرحله شش ماهه دوم سال جاری و ابتدای سال آینده کامل خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان این که در سال های فعالیت دولت های یازدهم و دوازدهم تصمیماتی که برای افزایش حقوق گرفته شده، در دو بخش بوده است، اظهار نمود: یکی افزایش سنواتی و متناسب با تورم، که در سال ۹۲ ضریب ریالی کارکنان دولت ۱۰۰۶ بوده است و سال جاری این ضریب به ۲۴۳۸ افزایش یافته است؛ یعنی ۱۴۲ درصد افزایش که با میزان افزایش تورمی که مرکز آمار در این بازه زمانی اعلام نموده است، برابری می کند؛ یعنی چیزی حدود ۱۴۲ درصد. یعنی دولت مجموعاً توانسته است متناسب با نرخ تورم، ضریب ریالی را تغییر دهد.
وی افزود: بخش دیگر افزایش ها را در سه مرحله افزایش برای کارکنان اعمال کردیم؛ در سال ۹۳ فوق العاده ها و امتیازات شغلی اضافه شده، در ابتدای سال ۹۴ فوق العاده ویژه مبحث بند ۱۰ ماده (۶۸) را برقرار کردیم و سال قبل هم در اسفند، درمورد اعمال افزایش ۵۰ درصدی اقدام شد.
معاون رئیس جمهوری افزود: در مجموع، تغییرات حقوق و مزایا به این صورت است؛ حداقل حقوق کارکنان دولت از ۴۹۰ هزار تومان به یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، معادل ۲۶۶ درصد افزوده شده است. در مورد متوسط حقوق کارکنان دولت از یک میلیون و ۷۳۰ هزار تومان به پنج میلیون و ۴۷۰ هزار تومان و افزایش ۲۱۶ درصدی رسیده ایم. در مورد بازنشستگان کشوری از متوسط دریافتی ۸۸۹ هزار تومان به سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ۳۲۷ درصد افزایش و در مورد بازنشستگان لشکری از متوسط دریافتی یک میلیون و ۱۲۳ هزار تومان به ۴ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان و ۲۸۱ درصد افزایش رسیده ایم.
به نقل از وی، با عنایت به شرایط تحریمی کشور، این افزایش در تناسب با میزان تورم و نیازهای معیشتی کارکنان دولت و بازنشستگان قابل قبول است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب