از امدادرسانی در استانهای سیل زده تا فروش آنلاین اقلام امدادی

از امدادرسانی در استانهای سیل زده تا فروش آنلاین اقلام امدادی جوان بین: سپس گذشت پنج روز از فروكش كردن سیلاب در بعضی مناطق كشور همچون استان های لرستان، گلستان، مازندران، خوزستان و ایلام همچنان امدادرسانی ها ادامه دارد، به طوریكه طبق اعلام سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر به بیشتر از ۱۷۳ هزار نفر در پنج استان مذكور امدادرسانی شده است.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، سیل اتفاق افتاده در اواخر روزهای سال ۹۷ و به دنبال آن تداوم بارش باران در آغازین روزهای سال 98 بعضی از مناطق كشور را با مشكلاتی روبه رو كرد. بررسی های اخبار ایسنا نشان داده است كه همچنان مناطق سیل زده درگیر هستند و امدادرسانی به این مناطق همچنان ادامه دارد، كه بعضی از مهمترین این اخبار به دنبال آمده است:

اقدام بهزیستی برای بازسازی منازل مددجویان سیل زده / وام ۵ میلیونی برای خرید لوازم
رئیس سازمان بهزیستی كشور تسهیلات پرداختی به مددجویانی كه منازل شان به دنبال سیل اخیر لطمه دیده و نیاز به بازسازی و تعمیر دارد را تشریح نمود.
وحید قبادی دانا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اقدامات بهزیستی درباب بازسازی مسكن مددجویان سیل زده اظهار داشت: ساخت مسكن مددجویان بزودی و پس از اینكه اقدامات اولیه نجات و اسكان آنها صورت گیرد، آغاز خواهد شد. همین طور سامانه ثبت خسارت مددجویان بهزیستی فعال شده تا میزان خسارت وارده بطور كامل شناسایی شود.

آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان سیل زده
معاون سازمان امداد و نجات هلال احمر اقدامات انجام شده سپس سیل و آبگرفتگی در پنج استان لرستان، گلستان، مازندران، خوزستان و ایلام را تشریح نمود و از امدادرسانی به بیشتر از ۱۷۳ هزار نفر در این پنج استان آگاهی داد.
شاهین فتحی در گفت و گو با ایسنا، در باره اقدامات انجام شده توسط سازمان هلال احمر در ۱۳ روز گذشته سپس سیل و آبگرفتگی در استان لرستان، اظهار داشت: از زمان وقوع سیلاب تا كنون امدادرسانی در ۱۰ شهرستان استان لرستان، همچون ازنا، پلدختر، الشتر، كوهدشت، نورآباد، الگودرز، خرم آباد، دورود، دوره چگینی و بروجرد انجام شده كه طی آن حدود ۴۶ هزار نفر امدادرسانی شدند. همین طور بیشتر از ۱۴ هزار نفر از افرادی كه درگیر سیل و آبگرفتگی شده بودند به صورت اضطراری اسكان داده شدند و تخلیه آب از ۱۳۰۰ واحد مسكونی انجام شده است.

چه تعداد بازارچه مرزی در كشور وجود دارد؟
مدیركل امور مرزی وزارت كشور اظهار داشت: حدود ۴۰ بازارچه مرزی مشترك با كشورهای همسایه داریم كه از این تعداد ۲۸ بازارچه فعال می باشند.
شهریار حیدری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه جمهوری اسلامی ایران ۸۵۷۴ كیلومتر با ۱۵ كشور مرز مشترك در حوزه دریا و خشكی دارد، اظهار نمود: ایران با كشورهای همسایه، ۲۷ مرز مجازخشكی و ۲۷ مرز دریایی دارد. همین طور حدود ۴۰ بازارچه مرزی مشترك با كشورهای همسایه داریم كه ۲۸ بازارچه مرزی فعال بوده و باقی بازارچه ها باز مجوز دارند اما به سبب عدم تمایل كشور مقابل یا نزدیك بودن به بازارچه های دیگر، تحت شعاع باقی بازارچه ها قرار گرفته اند. بدین سبب ظرفیت های بالقوه بسیاری وجود دارد كه در زمان مناسب این بازارچه ها باز فعال شوند.

افتتاح خط ۶ متروی تهران فردا با حضور روحانی
مدیرعامل مترو تهران از افتتاح نیمه جنوبی خط ۶ مترو با حضور رئیس جمهور در روز یكشنبه (فردا) آگاهی داد.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، علی امام بامداد امروز در نشست خبری خود كه به منظور تشریح جزئیات بهره برداری از خط شش مترو برگزار شد، با اشاره به اینكه بامداد فردا ۹ كیلومتر از نیمه جنوبی خط شش با سه ایستگاه با حضور رئیس جمهور به بهره برداری می رسد اظهار داشت: در مراسم فردا ۳ ایستگاه میدان شهدا، بعثت و دولت آباد به بهره برداری می رسد.

اوج باروری دهه شصتی ها در دهه ۹۰ / نگاهی به رفتار باروری ایرانیان
مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره وضعیت جمعیتی و رفتار باروری در كشور توضیح داد.
دكتر حامد بركاتی در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت نرخ موالید در كشور، اظهار داشت: طبق آخرین سرشماری رسمی، نرخ رشد جمعیت كشور ۱.۲۴ است. همین طور شاخص جایگزینی جمعیت در پنج سال منتهی به سال ۹۵، ۲.۰۱ و در ۳ ساله منتهی به سال ۹۵، ۲.۰۸ بود.

چرا همه جای دنیا زنان بیشتر از مردان عمر می كنند؟
مطالعه آماری سازمان جهانی بهداشت (WHO) نشان داده است كه چرا تقریباً در تمام نقاط جهان زنان بیشتر از مردان عمر می كنند؟
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، این سازمان بین المللی در تازه ترین گزارش خود با نمایش آماری شرح داده است كه چرا زنان در همه جای دنیا خصوصاً در كشورهای ثروتمند عمر طولانی تری نسبت به مردها دارند.

نرخ مشاركت زنان در اقتصاد ایران
نایب رییس انجمن زنان مدیر كارآفرین با اشاره به اینكه ۵۰ درصد جامعه را جمعیت زنان می سازند، اظهار داشت: بر اساس گزارش نتایج آمارگیری نیروی كار سال ۹۵ مركز آمار ایران، نرخ مشاركت اقتصادی زنان (بالای ۱۵ سال) ۱۶.۳ درصد و در سطح جهانی ۴۷.۶ درصد است.
زهرا نقوی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شعار سال ۹۸ تحت عنوان "رونق تولید"، با اشاره به اینكه گردش كار، گردش مالی، اشتغال و مشكلات ركود از مسائل اساسی "تولید" است، اضافه كرد: تولید راهكار مشكل "بیكاری" است، اما باید تولید متناسب با نیازهای روز جامعه و كیفیت قابل قبول باشد. تعداد محصولات ایرانی كه تولیداتشان از قدمت بالایی (یك قرن یا نیم قرن) در بازار ایران برخوردار باشند قلیل است، چراكه هیچ گاه به میزان عرضه و تقاضا، كیفیت بالای محصولات و استفاده از فناوری روز توجه نشده است.

بررسی صلاحیت های حرفه ای معلمان توسط گروه های ارزیاب / اصرار برای نهایی شدن رتبه بندی
دبیركل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینكه رتبه بندی معلمان مراحل نهایی خودرا برای تصویب و اجرا طی می كند اظهار داشت: رتبه بندی معلمان در بودجه ۹۸ دیده شده و اصرار ما این است كه نهایی شود؛ این طرح حتماً افزایش حقوق معلمان را به دنبال دارد.
مهدی نوید ادهم در گفت و گو با ایسنا، درباره رتبه بندی معلمان توضیحاتی نمایش و اظهار نمود: رتبه بندی دو بخش دارد نخست تبیین سوژه و ابعاد آن، شرایط و ضوابط افراد برای احراز رتبه و دوم چارچوب تامین منابع مالی است كه باید به تایید دولت برسد و در مجلس تصویب شود.

بارش های اخیر خشكسالی كشور را جبران می كند؟
مدیركل دفتر كنترل سیلاب و آبخوان داری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با تاكید بر اینكه سپس بارش های اخیر در كشور، نمی توان ادعا كرد كه خشكسالی های طولانی مدت ما جبران شده است، اظهار داشت: سیاست های آبی ما همچنان باید منطبق بر كمبود منابع آبی باشد.
ابوالقاسم حسین پور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه زمین به سبب تغییرات اقلیمی به سمت گرم شدن حركت می كند، اظهار نمود: ما نمی توانیم با یك سال بارش نرمال و ترسالی ادعا نماییم كه دوره خشكسالی كشور اختتام یافته است.

چرا سیل های اخیر ویرانگر بود؟
در چه شرایطی سیل ها مخرب ترند؟ یك مقام مسئول در سازمان محیط زیست، گِل آلودگی سیل، بی توجهی به حریم رودخانه ها و نادیده گرفتن مسائل فنی ساختار حوضه آبی را دلیلهای ویرانگری سیلاب دانست.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، سیل یك پدیده طبیعی است و حتی خرابی های ناشی از آن هم تا حدی طبیعی است اما عواملی موجب می شود كه ویرانی های ناشی از سیل ها گسترده تر شود. در این باره مسعود باقرزاده كریمی متخصص حوزه منابع آب و مدیر كل دفتر اكوسیستم های تالابی سازمان محیط زیست در گفت و گو با ایسنا اظهاركرد: آنچه خرابی بیشتری به بار می آورد گل آلودگی سیل است، نه حجم سیل.

واكنش هلال احمر به فروش آنلاین اقلام امدادی
روابط عمومی جمعیت هلال احمر به انتشار آگهی فروش چادر و برخی اقلام امدادی در سایت های فروش اینترنتی واكنش نشان داد.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، به دنبال انتشار تصاویری از درج آگهی فروش اقلام امدادی هلال احمر در سایت های خرید و فروش اینترنتی، روابط عمومی جمعیت هلال احمر اعلام نمود: «جمعیت هلال احمر در بحران ها و حوادث این اقلام را برمبنای تعداد خانوارهای لطمه دیده به صورت بلاعوض توزیع می نماید و این چادرها باز همانند سایر اقلام امدادی و زیستی هلال احمر «غیرقابل فروش» است.

به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا پربازدیدترین اخبار اجتماعی ایسنا طی ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر است:
اوج باروری دهه شصتی ها در دهه ۹۰ / نگاهی به رفتار باروری ایرانیان
بارش های اخیر خشكسالی كشور را جبران می كند؟
چرا سیل های اخیر ویرانگر بود؟
بارش شدید باران در ۱۲ استان
افتتاح خط ۶ متروی تهران فردا با حضور روحانی



1398/01/18
13:26:45
5.0 / 5
4590
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , اینترنت , بحران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان