دلیلهای بی توجهی به نظام خانواده
جوان بین: نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای زنان یكی از دلیلهای بی توجهی به نظام خانواده را عملكرد دولت ها در اجرای سیاست های ابلاغی بیان كرد.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، كبری خزعلی با اشاره به اینكه تابحال چندین مصوبه درباره سوژه خانواده بعنوان سیاست های كلان نظام اصلاح شده است، اظهار داشت: ما سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و در كنار آن سیاست های تشكیل، تحكیم و تعالی خانواده و سند مهندسی فرهنگی كشور را داریم كه در آنها به تمامی اولویت ها پرداخته شده است.
وی یكی از دلیلهای بی توجهی به نظام خانواده را عملكرد دولت ها در اجرای سیاست های ابلاغی بیان كرد و اضافه كرد: وقتی اولویت مان برای اجرای سیاست های ابلاغی در دولتها متفاوت است بطوریكه بعضی دولت ها به سیاست ها و اجرای آن اهتمام می ورزند، بعضی كمتر با مشكلاتی همچون مشكلات زنان، مشكلات خانواده و به تبع آنها فرزندان و انعكاس آن در جامعه رو به رو می شوند.
نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای زنان اضافه كرد: روز به روز در جامعه می بینیم ازدواج كم، طلاق زیاد، خانواده نابهسامان و اعتیاد رو به افزایش است. این ها همه آثار بی توجهی به سیاست ها و عدم اجرای دقیق آنها است.
وی اشاره كرد: مقام معظم رهبری نظارت بر اجرای سیاست های ابلاغی را بر عهده مجمع تشخیص مصلحت نظام گذاشته اند كه این مجمع نیز یك گروه بسیار قوی را بر روی این كار گذاشته اند.
خزعلی اظهار نمود: مجریان قانون و حتی قانون گذاران مجلس اعتراض و گله دارند كه چرا نظارت می شود این در حالیست كه خودشان وظیفه این نظارت را برعهده دارند و مشكل اساسی این است كه ما بجای درد مردم مشكلات درون دستگاه های خودمان را بخواهیم اولویت قرار دهیم. اولویت خانواده و زنان مظلوم هستند كه با صبوری این كانون گرم مهر و صفا و صمیمیت را پاسداری می كنند.
وی با تاكید بر اینكه سیاست های كلان ابلاغ و تبدیل به قانون شده و قانون در سال ۸۵ تصویب شده است، تصریح كرد: بطور مثال قانون تسهیل در ازدواج را داریم، اما در اجتماع چه می بینیم؟ علت این است كه در نظارت ضعف وجود دارد. در نظارت هم بخش خاصی در قوه قضائیه و هم در قوه مقننه وجود دارد.
نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای زنان متذكر شد: ما نباید نگران باشیم و باید بتوانیم این نقل ها و نظرها را درست بررسی نماییم و به جایی كه مسئول است برویم و بارها تكرار نماییم و بر نظارت ها ادامه دهیم. به یاد دارم برای موضوعی ۱۱ بار به یك وزارتخانه نامه نوشتم. حاضر نبودند درست جواب دهند ولی باید پیگیری می كردم و درنهایت اثر كرد و كار راه افتاد.
وی كه در برنامه ای رادیویی صحبت می كرد، اشاره كرد: زمانی كه به معاونت زنان ریاست جمهوری مطالبات را می گوییم، می گویند ما به دستگاه ها می گوییم ولی توجه نمی كنند. آیا این قابل قبول است كه مسئول به زیر مجموعه اش دستوری دهد و آنها گوش نكنند؟.
خزعلی با اشاره به اینكه نداشتن منابع بهانه است و سوژه تعلل در كارهاست، اظهار داشت: بطور مثال برای ناباروری، از سال ۹۲ وزیر به ما قول دادند كه تنها باید بیمه را اصلاح كنند برای اینكه برخی با كمی درمان مشكلاتشان را حل می كنند اما متاسفانه تابحال اصلاحی در قانون صورت نگرفته و اینها تعلل است و مشكل از بابت منابع نیست.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب