راز هرم باستانی تعجب آور ژاپن در زیر آب
جوان بین: در زیر آب های اطراف جزیره یوناگونی ژاپن، ویرانه هایی در زیر آب پنهانند که بنظر می رسد که بازمانده هایی از یک شهر ده هزار ساله هستند که توسط تمدن گمشده ای تولید شده بود.
غزال زیاری: کارشناسان براین باورند که این تشکیلات متشکل از یک بنای هرم مانند روی هم است و در کنار سازه هایی شبیه به بقایای قلعه، معابد، طاق و استادیوم قرار دارند و بنظر می رسد که همه این بناها توسط جاده هایی به هم متصل بوده اند.
ماساکی کیمورا، زیست شناس دریایی در سال ۲۰۰۷، در گفتگو با نشنال جئوگرافیک اظهار داشت: « بزرگترین سازه موجود در این منطقه، شبیه به یک هرم پیچیده، یکپارچه و پلکانی است که از عمق ۲۵ متری دریا بیرون آمده است.»
بیشتر بخوانید:
نابود شدن شهرت جنگنده اف ۱۵ آمریکایی توسط عربستان
در آن زمان کیمورا بیش از ۱۵ سال مشغول ترسیم نقشه سازه های عجیب و غریبی بود و هر بار که برای دیدن آنها به داخل دریا شیرجه می رفت، بیشتر متقاعد می شد که این سازه ها قسمتی از یک شهر باستانی هستند.
طبق گزارش بی بی سی، او و دیگران احتمال می دهند که این شهر باستانی توسط مردم این کشور در دوره تاریخی جومون که شکارچیانی بودند که حدود ۱۲هزار سال پیش از میلاد مسیح در این منطقه سکونت داشتند تولید شده بود. البته همه کارشناسان با ایده آتلانتیس ژاپنی قانع نمی شوند.
روبرت شوچ، استاد دانشگاه بوستون که شخصا در این مکان به کاوش پرداخته، معتقد می باشد که بنای یادبود یوناگونی، ساخته دست بشر نیست. او با اشاره به سکوها و تراس های این بنا به نشنال جئوگرافیک گفته: « زمین شناسی پایه و کلاسیک، برای ماسه سنگ هاست که تمایل دارند تا در امتداد صفحات شکسته شوند و این لبه های بسیار تیزی را خصوصاً در منطقه ای با گسل و کارهای تکتونیکی زیاد به وجود می آورد.»
حالا بیش از ۱۶ سال از زمانی که آنها با مجله گفتگو کردند، سپری شده و ۳۷ سال از زمانی که این بنای تاریخی کشف شده گذشته است و هنوز حقیقت منشا آن یک راز بزرگ است.
اولین رویارویی با این بنای حیرت انگیز
برای نخستین بار در سال ۱۹۸۶ بود که یک غواص محلی در هنگام غواصی با پله های این هرم شگفت آور مواجه گردید. از آن زمان به بعد، نظریه های مختلفی درباره ی این بنا مطرح گردیده است. برخی افراد همچون کیمورا براین باورند که این بنا روزگاری قسمتی از قاره افسانه ای مو در اقیانوس آرام بوده و طبق افسانه ها، در یک فاجعه بزرگ، در زیر امواج غرق شده است.
اما توجیه و دلیلهای آنها برای چنین نتیجه گیری ای، دوگانه است. وی در ابتدا ادعا کرد که نشانه هایی را برروی سنگ ها مشاهده کرده و صخره هایی را پیدا کرده که شبیه به مجسمه هایی از حیوانات هستند. او یکی از نمونه هایی که مشاهده کرده را مثل ابوالهول زیر آب توصیف کرده است و آنرا شبیه به یک پادشاه چینی یا باستانی اوکیناوا عنوان کرده است.
دوما، او به این نکته اشاره نمود که این منطقه در حلقه اقیانوس آرام، به سبب وقوع رخدادهای لرزه ای شدید خود معروف است. کیمورا یادآوری کرد که در سال ۱۷۷۱، یک سونامی که امواج آن در حدود ۴۰ متر ارتفاع داشته به جزیره یوناگونی و مناطق اطراف آن لطمه های زیادی را وارد کرده بود. بر اساس گزارش منتشره در روزنامه یومیوری شیمبون، این فاجعه، دوازده هزار کشته یا مفقود بجای گذاشته و تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه توکیو حکایت از آن دارد که هر ۱۵۰ تا ۴۰۰ سال یکبار، این منطقه ازطریق یک سونامی مشابه لطمه می بیند.
به بیانی دیگر، ممکن است یک سانحه یا فاجعه مشابه، موجب غرق شدن بنای یادبود یوناگونی شده باشد.
تورو اوچی، دانشیار زلزله شناسی در دانشگاه کوبه، در گفتگو با نشنال جئوگرافیک به این نکته اشاره نمود که با نظریه ارائه شده توسط کیمورا موافق است و اصرار کرد که این ساختارها توسط تکتونیک صفحه ای ایجاد نشده اند. وی در این رابطه اظهار داشت: « من به این بخش از زیر دریا شیرجه زده ام و این هرم را از نزدیک دیده ام. صحبت های پروفسور کیمورا اصلا اغراق آمیز نیست. ساده است بگوئیم که این آثار توسط زلزله ایجاد نشده اند.»
البته این صحبت ها از نظر پروفسور شوچ و دیگران تعجب آور نیست.
ماکت تولید شده از هرم اعجاب انگیز زیرآب در ژاپن
منبع: javanbin.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب